Vse za popolno sprostitev in ohranjanje telesnega ter duševnega zdravja dobite v našem wellness centru. Hotelski gostom so notranji bazen s termo-mineralno vodo, savne in whirpool na voljo brezplačno!

Glasba, ki boža dušo …

Dišeča svečka, ki vzbuja čute …

Zeliščni čaj, ki pomiri telo in duha …

Dobrodošli v wellness center hotela Slovenija!

 

Bazen

Notranji bazen s termo-mineralno vodo je najnovejša pridobitev hotela. Zdravilna moč vode je izredno blagodejna. Kopanje v termalno-mineralni vodi bogati z natrijem, kalijem, kalcijem in magnezijem daje občutek prerojenosti, še posebej ugodno pa vpliva na vnetna in degenerativna obolenja sklepov in mehkih tkiv.

Bazen je odprt vsak dan med 8.00 in 20.00 uro, ob petkih in sobotah pa od 8.00 do 22.00 ure.

 

Savne

Savna je pravi vrelec mladosti. V njej se sprostimo in potimo za kondicijo in lepoto. S savnanjem krepimo odpornost in telesno vzdržljivost, poleg tega pa tukaj nastajajo snovi, ki ščitijo telo pred prehladi in drugimi boleznimi.

Uživate lahko v finski savni.

 

Whirlpool

SPA »Sanus per aquam« - zdravje skozi vodo. Že naši predniki so poznali zdravilno moč vode, terapevtske učinke toplote in čudeže masaž. Vedeli so, da imajo združeni – voda, toplota in masaža – na telo še močnejši zdravilni učinek. Danes poznamo edinstveno kombinacijo vseh treh elementov, in sicer kopel w whirlpoolih. 
Whirl sistemi: Z masažnimi šobami, ki vrtinčijo vodo in jo potiskajo skozi odprtine, sprostimo napete mišice. Posledica tega je izboljšanje pretoka tudi skozi prej napete mišice in boljša oskrba s kisikom in pomembnimi hranili. 
 

 

View the embedded image gallery online at:
https://hotelslovenija.si/wellness#sigProGalleriacba43316a9