Vse za popolno sprostitev in ohranjanje telesnega ter duševnega zdravja dobite v našem wellness centru. Hotelski gostom so notranji bazen s termo-mineralno vodo, savne in whirpool na voljo brezplačno!

Glasba, ki boža dušo …

Dišeča svečka, ki vzbuja čute …

Zeliščni čaj, ki pomiri telo in duha …

Dobrodošli v wellness center hotela Slovenija!

 

Bazen

Notranji bazen s termo-mineralno vodo je najnovejša pridobitev hotela. Zdravilna moč vode je izredno blagodejna. Kopanje v termalno-mineralni vodi bogati z natrijem, kalijem, kalcijem in magnezijem daje občutek prerojenosti, še posebej ugodno pa vpliva na vnetna in degenerativna obolenja sklepov in mehkih tkiv.

 

Savne

Savna je pravi vrelec mladosti. V njej se sprostimo in potimo za kondicijo in lepoto. S savnanjem krepimo odpornost in telesno vzdržljivost, poleg tega pa tukaj nastajajo snovi, ki ščitijo telo pred prehladi in drugimi boleznimi.

Uživate lahko v finski savni.

 

Whirlpool

SPA »Sanus per aquam« - zdravje skozi vodo. Že naši predniki so poznali zdravilno moč vode, terapevtske učinke toplote in čudeže masaž. Vedeli so, da imajo združeni – voda, toplota in masaža – na telo še močnejši zdravilni učinek. Danes poznamo edinstveno kombinacijo vseh treh elementov, in sicer kopel w whirlpoolih. 
Whirl sistemi: Z masažnimi šobami, ki vrtinčijo vodo in jo potiskajo skozi odprtine, sprostimo napete mišice. Posledica tega je izboljšanje pretoka tudi skozi prej napete mišice in boljša oskrba s kisikom in pomembnimi hranili. 
 

 

View the embedded image gallery online at:
https://hotelslovenija.si/wellness#sigProGalleriacba43316a9